1-ot_jenny-750Heippa kaikille! Tässäpä hieman syntytarinaa meistä OmaTrainereista!

”OmaTrainer Oy sai alkunsa, kun neljä samanhenkistä, liikunnallista ihmistä kohtasivat oikealla hetkellä. Heidillä ja Sirpalla oli Personal Trainerin hommat jo hyvällä alulla, kun Sami ilmoitti avaavansa Team Sportian Rovaniemelle. Hetimiten nämä kolme lähtivät kaavailemaan yhteistyökuvioita. Mukaan haluttiin vielä lisävahvistusta ja kuvioihin astui Niina. Näin sai alkunsa OmaTrainer Oy!

Nelikkomme koostuu vahvoista, ammattitaitoisista Personal Trainereista, joilla on palava halu auttaa ihmisiä kohti tavoitteitaan. Haluamme olla osa asiakkaidemme muutosprosessia.
15044718_10211592561559258_1553253448_o
Tiimimme vahvuuksia on samat arvot ja tavoitteet työmme suhteen, hyvä keskinäinen yhteys sekä erilaisuutemme valmentajina. Meillä jokaisella on omat vahvuudet, jotka täydentävät kokonaisuutta ja palaset loksahtavat paikoilleen. Tällä timanttisella tiimillä pystymme tarjoamaan valmennuspalveluita ihan jokaiselle!

Uskomme, että jokainen voi nauttia liikunnasta, kunhan löytää itselle mieluisan lajin. Joskus hankalinta voi olla juuri aloittaminen, kun on epävarma mistä ja miten aloittaisi. Me haluamme auttaa sinua!

OmaTrainerit ovat vastaus, me toteutamme unelmia!”

 

Heidi, Niina, Sami ja Sirpa