OmaTrainerit esittäytyvät!

Olemme neljän valmentajan muodostama yritys ja tarjoamme ammattitaitoista valmennusta.
Autamme Sinua, jos tarvitset tsempparia aloituksessa tai vaihtelua aiempaan treeniisi!

Meillä jokaisella on omat vahvuutemme valmentajina ja
täydennämme toisiamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Tehdään yhdessä sinulle sopiva paketti!

PT Heidi Kauppinen – Kunnossa kaiken ikää! Olen oman liikunnallisen elämäntapani innoittamana halukas auttamassa myös muita voimaan paremmin. Oma hyvinvointini on minulle tärkeää ja haluan auttaa myös muita voimaan paremmin.

Valmennuksessani otamme pieniä askeleita yksi kerrallaan kohti omaa hyvinvointia. Kannustan lempeästi valmennettaviani huomaamaan, mitkä asiat edesauttavat henkilökohtaisten tavotteiden saavuttamisessa. Olen läsnöoleva tsemppari ja kuuntelen asiakastani. Liikuntaharrastuksiani ovat pyöräily, kuntosali ja ryhmäliikunta.

Valmennukset: Elämäntapamuuttujat, kuntoliikkujat, pienryhmä- ja parivalmennukset.
Personal Trainer (Trainer4you), NLPT I ja II, Hallintotieteiden maisteri, Terveystiedon ja liikuntalääketieteen opintoja

PT Sirpa Määttänen -Vierivä kivi ei sammaloidu! Elämässä on tärkeää saada arkirutiinit rullaamaan niin, että siinä on työn lisäksi riittävästi lepoa, mielekästä tekemistä, liikuntaa, ystäviä ja lautasella terveellistä ruokaa.
Oman elämäntaparemontin innoittamana haluan auttaa myös muita voimaan paremmin. Valmentajana olen lempeä vierellä kulkija, kannustan positiivisella otteella ja kohtaan ihmisen ihmisenä. Omiin liikuntaharrastuksiini kuuluvat lenkkeily, kuntosali ja flamencotanssi.
 
Valmennukset: Elämäntapamuuttujat, kuntoliikkujat, pienryhmä- ja parivalmennukset
Personal Trainer (Trainer4you), NLPT I ja II, Kasvatustieteiden maisteri, Pedagogi, Terveystiedon opintoja

PT Make Määttänen – Hyvinvointi on päätös! Valmentajana olen vaativa ja määrätietoinen, mutta silti asioita tehdään ilon kautta ja aina pieni pilke silmäkulmassa. Valmennuksessani on tärkeää edetä määrätietoisesti kohti tavoitetta.

Olen kouluttautunut harrastukseni siivittämänä personaltraineriksi. Aikaa, kuntoa ja intoa riittää nyt enemmänkin, kun siirryin sotilaan päivätyöstä reserviin tammikuussa 2018. Nykyisin aika kuluu Rovaniemen kiekon Mestis joukkueen joukkuejohtajana. Omiin liikuntaharrastuksiini kuuluvat jääkiekko, kuntosali ja kesäisin kalastus ja golf. Oma hyvinvointi lähtee päätöksestä tehdä oikeanlaisia valintoja niin oman ajankäytön kuin syömänsä ravinnon suhteen.

Valmennukset: Pääsykoevalmennukset (poliisi, sotilas, palomies), tavoitteelliset valmennukset, kuntoliikkujat.
Personal Trainer (Trainer4you), Kapteeni EVP (1.1.2018)

PT Sami Laukkanen – Kaikki on mahdollista! Valmennuksessani näkyy halu palvella asiakas mahdollisimman hyvin alusta loppuun. Valmentajana olen vaativa ja samalla hyvä tsemppari. Saan valmennettavan ylittämään itsensä kerta toisensa jälkeen.

Olen suorittanut B-valmentajan tutkinnon ja sittemmin työskennellyt urheilukaupan alalla vuosikymmeniä. Halusin ottaa selvää, miten yhdistää laadukkaat valmennuspalvelut urheilukauppiaan uraan ja päätti kouluttautua personaltraineriksi. Harrastan liikuntaa monipuolisesti: jääkiekko, pyöräily, hiihto, kuntosali, golf jne.

Valmennukset: Yrittäjien valmennukset, tavoitteelliset urheilijat
Personal Trainer (Trainer4you), B-valmentajan tutkinto, NLPT I, II ja III sekä juuri alkaneet ammattikorkeakouluopinnot.